Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Призовників чекають у військкоматах

12 березня 2014 - 12:42

Призовників чекають у військкоматах

Невдовзі, з 1 квітня, розпочнеться весняний призов «Весна-2014». Формування команд молодого поповнення та відправка їх до військових частин триватиме з 8 квітня по 29 травня поточного року. Під час цієї кампанії до внутрішніх військ МВС України заплановано відправити 180 запоріжців.

Проте на цьому призовна кампанія не завершиться. На виконання Указу Президента України від 02.03.2014 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 01 березня 2014 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України" з метою забезпечення належного рівня укомплектованості посад рядового, сержантського та старшинського складу з'єднань, військових частин Збройних Сил України прийнято рішення про проведення заходів чергового призову громадян України на строкову військову службу для комплектування ЗС України.

Як повідомив заступник обласного військового комісара з виховної роботи полковник Михайло Логвінов, мова йде про укомплектування військовослужбовцями строкової військової служби в першу чергу посад, які не визначають бойову здатність підрозділів. Підготовка військовослужбовців строкової військової служби буде проходити безпосередньо при військових частинах.

За словами Михайла Логвінова, строки проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу будуть доведені додатково. Також Генеральним штабом Збройних Сил України додатково буде визначено кількість призовників до ЗСУ.

Наразі в районних військкоматах проводяться підготовчі заходи, пов'язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням призовників.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області