Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Баранов: «Здобуття незалежності – це наш шанс побудувати справжню державу»

20 серпня 2014 - 12:08

Голова облдержадміністрації Валерій Баранов взяв участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. На захід, приурочений до Дня Державного Прапору України та 23-й річниці Незалежності України також прийшли представники місцевого самоврядування, запоріжці.  

Очільник регіону підкреслив, що зважаючи на ситуацію в країні, святкування з танцями та банкетами не на часі, але разом з тим в цей день необхідно особливо задуматися про подолання агресії та перехід до мирного життя в нашій державі.

Привітавши присутніх з наближенням Дня Незалежності України, посадовець наголосив на важливості цього свята для кожного українця.

- Здобуття незалежності – це не лише велике щастя, це наш шанс побудувати справжню державу, але побудова такої держави вимагає від нас величезної роботи. 23 роки пішло на те, щоб ми нарешті це зрозуміли, - зазначив Валерій Баранов.

Окрім того, керівник області звернув увагу присутніх на проблеми, які попри все лишаються актуальними.

- Ми зруйнуємо всі корупційні схеми та механізми, не зважаючи на величезний спротив, який ми спостерігаємо сьогодні. Впевнений, якщо ми будемо боротися разом – ми переможемо, - підкреслив Валерій Баранов.

 

 

Управління у справах преси та інформації, Андрій Рибальченко

Читайте також