Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласний рейтинг за перше півріччя очолив Михайлівський район

27 серпня 2014 - 11:52

Обласний рейтинг за перше півріччя очолив Михайлівський район

Департамент економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації підбив підсумки оцінки результатів діяльності районних державних адміністрацій Запорізької області за січень-червень 2014 року.

Розрахунки оцінки результатів діяльності районних державних адміністрацій області здійснено за 28 показниками, для міст обласного значення оцінку для порівняльних зіставлень проведено за 23 показниками.

За напрямом  «економічний розвиток», що включає 10 показників, до трійки лідерів увійшли: серед районів – Кам'янсько-Дніпровський, Токмацький, Михайлівський; останнє місце посів Бердянський район. Серед міст обласного значення  лідерами є Запоріжжя, Бердянськ і Мелітополь; на останньому місці – м. Енергодар.

Напрям  «державні фінанси» (6 показників) серед районів очолили Пологівський, Василівський та Токмацький райони; на останньому місці – Веселівський район. Серед міст обласного значення відповідно Енергодар, Токмак і Бердянськ; останнє місце – Запоріжжя..

Споживчий ринок (2 показники) за звітний період найкраще розвивався у Розівському, Гуляйпільському і Вільнянському районах; незадовільно – у Бердянському. Серед міст обласного значення у лідери вийшли Токмак, Мелітополь і Запоріжжя; аутсайдер – Енергодар.

За оцінкою результатів діяльності за напрямом  «населення та ринок праці» (4 показники) до трійки лідерів увійшли: серед районів – Токмацький, Великобілозерський і Вільнянський; замикає – Куйбишевський район. Серед міст обласного значення: лідери – Бердянськ, Енергодар і Запоріжжя; останнє місце – Токмак.

 За  напрямом  «житлово-комунальне господарство та будівництво житла» (4 показники) лідирують Михайлівський, Мелітопольський і Запорізький райони; на останньому місці – Великобілозерський район. Серед міст обласного значення перші місця посіли Мелітополь, Бердянськ і Запоріжжя; останнє  – Енергодар.

У напрямі  захисту прав дитини (2 показники) найкращих результатів досягли Михайлівський, Вільнянський, Гуляйпільський райони; незадовільні – у Розівському районі. Серед міст обласного значення відповідно - Енергодар, Бердянськ і Запоріжжя; останнє місце – Мелітополь.

Підсумкова оцінка результатів діяльності районних державних адміністрацій за січень-червень 2014 року виглядає таким чином: 1 місце – Михайлівський район,  2 місце – Новомиколаївський, 3 місце - Токмацький район, останнє місце посів Куйбишевський район.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів