Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На заходи безпеки і оборони збільшено кошти обласного бюджету

29 серпня 2014 - 09:04

На заходи безпеки і оборони збільшено кошти обласного бюджету

Депутати обласної ради під час  тридцять сьомої сесії  затвердили зміни та доповнення до обласного бюджету на 2014 рік.

Як пояснив директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Сергій Медвідь, доповнення стосуються розподілу частини вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету в розмірі 2 250 тис. грн., що склався станом на 1 січня поточного року.

Кошти планується спрямувати на придбання паливно-мастильних матеріалів, обмундирування, засобів активної оборони та бронезахисту, автозапчастин, засобів зв’язку військовій частині 3033 внутрішніх військ МВС України (300 тис. грн.); для фінансування заходів, пов’язаних із перебуванням на території області учасників антитерористичної операції або їх участю  у зоні її проведення (250 тис. грн.); для придбання засобів радіо-телефонного зв’язку та комп’ютерного обладнання, а також встановлення відеонагляду міського пункту управління Департаменту з питань цивільного захисту населення ОДА (200 тис. грн.); для придбання збірних залізобетонних ДОТів ТОВ «Запорізький ДБК» та обладнання  (1 500 тис. грн.)

Окрім того, на 1 313,888 тис. грн. збільшено субвенцію територіям області, кошти спрямовано на фінансове забезпечення громадян, які тимчасово переїхали до регіону з АР Крим, м. Севастополя та районів проведення АТО.

Постановою Кабінету Міністрів України № 30 на 1 млн. грн області збільшено обсяг субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах.  На Бердянськ передбачено 209,839 тис. грн. та Мелітополь – 790,161 тис. грн.

У зв’язку зі збільшенням обсягу субвенції з державного бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів розподілено кошти в обсязі 142,7 тис. грн.: на Василівський район передбачено 64,7 тис. грн., Запорізький - 45,5 тис. грн., Приазовський - 32,5 тис. грн..  

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації „Про виділення коштів із резервного фонду обласного бюджету” 815,064 тис. грн. виділено на проведення першочергових та невідкладних робіт по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій на території м. Бердянська, які пов’язані з руйнуванням самопливних колекторів.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області