Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні правознавці помірялися інтелектуальними силами

6 жовтня 2014 - 13:24

Юні правознавці помірялися інтелектуальними силами

У Класичному приватному університеті відбувся перший обласний турнір юних правознавців, організований Координаційною радою молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Запорізькій області, Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Інститутом права ім. В. Сташиса КПУ.

В турнірі змагалося 21 команда: учні з 11 загальноосвітніх та трьох професійно-технічних  навчальних закладів, студенти семи коледжів Запоріжжя та області.

Учасників заходу привітала начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, яка зазначила, що сьогодні немає такої сфери діяльності, яка б обходилася без юридичних консультацій. Високо оцінивши активність правознавців у реформуванні державного механізму та оновленні законодавства для інтеграції України в світову та європейську системи, посадовець побажала вірно служити інтересам країни та її громадянам, завжди докладати зусилля задля ствердження верховенства права, справедливості та реалізації принципу громадянського суспільства «Держава – для людей».

Перший етап змагань у відбірковому раунді турніру показав, що команди підготовлені на високому рівні та мають майже однакові шанси на перемогу.

В гарячому суперництві перемогу виборола команда «Легальний 25 кадр» (Запорізька гімназія №6), друге місце посіла команда «Декстра» (економіко-правничий коледж ЗНУ), третє місце - команда «Advocatus Dіaboli» (Запорізька ЗОШ №38).

Неабиякі знання з правознавства також продемонстрували команди «Еквітас» (Василівський коледж), «Правові експерти» (Запорізький правобережний професійний ліцей) та «Захисники закону» (Запорізький гуманітарний коледж ЗНТУ).

Переможці змагань отримали грошові винагороди від спонсорів турніру та іменні сертифікати на пільгове навчання від Класичного приватного університету. Крім того, пам’ятні подарунки та заохочувальні призи чекали на кожну з команд учасників.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»