Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники обстежили автошляхи регіону, щоб підготувати до зими

7 жовтня 2014 - 09:36

Наприкінці вересня інспекторами Служби автомобільних доріг у Запорізькій області спільно зі спеціалістами ДП «Запорізький облавтодор», підрозділів ДАІ, Укрзалізниці та Укртрансінспекції був проведений традиційний осінній огляд стану автодоріг. 

Найбільшу увагу комісія приділила аварійно небезпечним ділянкам доріг з найінтенсивнішим рухом, перехрестям, залізничним переїздам та місцям концентрації ДТП. Усі виявлені недоліки зафіксовані та внесені в план робіт. За умови належного фінансування їх планується ліквідувати до настання зимового періоду.

Поки тривають сприятливі погодні умови,  на автомобільних дорогах загального користування  філії ДП «Запорізький облавтодор»  продовжують виконанувати заходи для забезпечення безперешкодного та безпечного руху автотранспорту.

З 25 вересня по 6 жовтня поточного року дорожниками області  на автодорогах загального користування було ліквідовано 3933 м² ямковості. Матеріали для виконання ремонту постачав Мелітопольський асфальтобетонний завод. Ремонтні роботи на дорогах щоденно виконувала 21 бригада. 

На дорогах державного значення області ямковий ремонт проводиться за допомогою сучасної спецтехніки струменевим методом. Для виконання робіт залучено одразу п’ять струменевих машин, за допомогою яких ліквідовано  1013 м² ямковості.

Крім того, після негоди, яка погосподарювала в області наприкінці вересня,  всі  бригади філій ДП «Запорізький облавтодор» продовжують виконувати роботи з ліквідації повалених дерев з проїзної частини та  приведення смуги відведення до належного санітарного стану.

Також відремонтовано 800 м тротуарів, встановлено та замінено 36 дорожніх знаків та 112 напрямних стовпчиків, відремонтовано 580 м бар’єрного огородження та ліквідовано зарослі в трикутниках видимості та видимості дорожніх знаків загальною протяжністю 9,4 км.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»