Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Примирна комісія з вирішення трудового спору в ДП „Запорізький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою” припинила свою роботу

23 жовтня 2014 - 10:39

Примирна комісія з вирішення трудового спору в ДП „Запорізький науково-дослідний та проектний інститут  землеустрою” припинила свою роботу

В облдержадміністрації відбулося чергове засідання примирної комісії щодо вирішення колективного трудового спору між державним підприємством «Запорізький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»  та його найманими працівниками,  яке провів начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області Сергій Четвертак.

Посадовець поінформував присутніх про те, що з метою прискорення  задоволення вимог працівників інституту, розгляд фінансово-економічних проблем підприємства, пов’язаних зі значною дебіторською заборгованістю,  було вирішено винести на засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу та сільськогосподарського виробництва Запорізької обласної ради. Як зазначив Сергій Четвертак, інституту заборгували районні відділи Головного управління Держземагентства України в Запорізькій області та сільські ради, через що вимоги найманих працівників щодо погашення боргів із виплати заробітної плати та забезпечення виплати поточної не вдається задовольнити в повній мірі.

За підсумками наради, було оголошено проект рішення примирної комісії, відповідно до якої керівництво інституту має посилити претензійно-позовну роботу підприємства зі стягнення дебіторської заборгованості.  Розроблений документ учасники наради підтримали одностайно.

Крім того, державне підприємство та уповноважений представницький орган найманих працівників  мають звернутися до голів Приазовської, Вільнянської, Мелітопольської, Запорізької, Кам’янсько-Дніпровської, Якимівської, Бердянської, Оріхівської та Пологівської районних рад щодо прийняття заходів до боржників – сільських рад,  стосовно повернення коштів за виконані роботи з питань нормативно-грошової оцінки населених пунктів.

Головному управлінню Держземагенства України в Запорізькій області рекомендовано провести термінові заходи щодо погашення заборгованості районними відділами ДЗА перед інститутом за виконані роботи з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.

У зв’язку з прийняттям погодженого рішення, примирна комісія припинила свою роботу. Документ буде направлено до ГУ Держземагентства України в Запорізькій області для прийняття відповідних заходів до боржників інституту.      

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»