Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Урок мужності від військовослужбовців - учасників АТО

24 жовтня 2014 - 11:22

В обласному військовому комісаріаті відбувся урок мужності "Героям Слава!", присвячений вшануванню воїнів – учасників антитерористичної операції на сході України. Урок мужності відвідав директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко.

Серед учасників заходу  - особовий склад облвійськкомату, районних військкоматів Запоріжжя, військовослужбовці - учасники АТО, представники громадських і релігійних організацій.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом  полковник Михайло Логвінов розповів про мужність і героїзм воїнів – запорожців, які відстоюють незалежність та територіальну цілісність Української держави. Офіцер навів приклади зразкового виконання службових обов’язків на сході України військовослужбовцями, які були призвані за мобілізацією із Запорізької області.

Директор департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації Владислав Мороко наголосив, що українська армія робить святу справу - захищає рідну землю від ворога і запевнив присутніх, що  керівництво області опікується питаннями надання матеріальної допомоги членам сімей військовослужбовців, які захищають український народ від терористичних банд на Донбасі.

У рамках заходу військовослужбовці бойових підрозділів підполковник Андрій Кулішенко, капітан Дмитро Герасименко, старший солдат Дмитро Хряпінський, молодший сержант Сергій Дашевський поділилися своїми спогадами про перебування на сході України під час виконання завдань по захисту Батьківщини. Вони розповіли про звитягу, мужність українських воїнів у боротьбі з окупантами та терористами.

Обласний військовий комісар полковник Давід Моін вручив орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) Ларисі Караваєвій - матері  солдата 79-ої окремої аеромобільної бригади Сергія Шерстньова.

Також були нагороджені грамотами обласного військового комісаріату військовослужбовці - учасники АТО за самовіддану ратну службу, мужність і героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності країни, вірність військовій присязі.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ повідомила про підозру ще 22 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Голова ЗОДА Іван Федоров презентував проєкти розвитку регіону міжнародним партнерам

Муніципалітет Брюсселю допоможе закладам охорони здоров’я Запоріжжя

Військові медики та громади Запорізької області отримали автівки швидкої допомоги

Іван Федоров зустрівся з представниками Агенцій ООН в Україні

Закордонні партнери допоможуть удосконалити ЦНАПи у громадах регіону

Громада Запорізької області отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям

Представників громад регіону навчають програмам відновлення міст та інфраструктури

Вільні вакансії: Кого шукають запорізькі роботодавці

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

348 ударів по 14-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 754-го дня війни