Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники закликають водіїв терміново перевести свої автівки на зимовий режим експлуатації

18 листопада 2014 - 16:31

За минулу добу внаслідок дощу, який розпочався ввечері 17 листопада та продовжується на цей час, при температурі -1ºС - 0ºС на дорогах області утворилася ожеледиця. Наразі дорожньо-транспортних пригод у результаті ускладнення погодних умов на дорогах загального користування не зафіксовано.  Про це повідомили в Службі автодоріг у Запорізькій області.

У Пологівському та Куйбишевському районах через обмерзання  повалено дерева на проїзну частину дороги Т-08-03 «Запоріжжя-Маріуполь» та Т-08-15 «Оріхів-Бердянськ». Роботи з прибирання тривають.   

З 20.00 17 листопада філії ДП «Запорізький облавтодор» із залученням необхідної техніки розпочали обробку автошляхів області протиожеледними матеріалами.  Станом на 5.00 ранку на дорогах регіону працювали 43 одиниці техніки.                 

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв терміново перевести свої транспортні засоби на зимовий режим експлуатації, бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, витримувати безпечні інтервали та дистанції, не перевищувати швидкість.

Під час різкого погіршення погодних умов краще утриматися від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо все ж таки є така крайня необхідність, слід бути особливо уважними та обережними за кермом, у разі необхідності викликати на допомогу ДАІ або аварійні служби.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя