Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Бійців 55-ї окремої артилерійської бригади зустріли вдома

27 листопада 2014 - 11:47

Після 88 днів у зоні проведення антитерористичної операції з Донецької області додому повернувся батальйон 55-ї окремої артилерійської бригади  –  понад 50 запорізьких воїнів. У рідній частині героїв зустріли близькі люди,  товариші по службі, небайдужі жителі міста, учні місцевих шкіл. З поверненням солдатів привітали командир бригади Сергій Брусов та перший заступник голови обласної державної адміністрації Григорій Самардак.

Бійці  пройшли уздовж живого коридору, який для них створили зустрічаючі. За традицією воїни прийняли паляницю та пройшли під рушником.

Вітаючи солдатів з прибуттям у частину, Сергій Брусов відзначив, що вони не тільки несли чесну службу, але й зуміли повернутися з гарячих точок живими, що є найціннішим.

Звертаючись до хлопців, перший заступник голови облдержадміністрації Григорій Самардак подякував їм за патріотизм,  небайдужість до долі країни.

- Кожен з нас, я глибоко в цьому переконаний, усвідомлює, що тільки завдяки вам та таким як ви ми сьогодні можемо спокійно жити та працювати. Ваш труд – нелегкий, але, сьогодні ваша служба найважливіша для жителів країни. Запевняю вас, у свою чергу ми будемо робити все від нас залежне, щоб нам не соромно було дивиться вам у вічі, щоб забезпечити гідне та мирне життя для всіх нас, - звернувся до солдатів Григорій Самардак.

Подякували бійцям за те, що вони змогли на передовій не тільки захистити кордони, але й зберегти власні життя, і солдатські матері, які зустрічали синів зі сльозами, квітами та солодощами.

Попереду у бійців батальйону – заслужена відпустка.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни