Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проведення мобілізації супроводжуватиметься широкою інформаційною підтримкою

16 лютого 2015 - 14:51

Проведення мобілізації супроводжуватиметься широкою інформаційною підтримкою

Хід виконання оборонно-мобілізаційних заходів обговорили учасники всеукраїнської селекторної наради, яка відбулася під керівництвом першого заступника Глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука. Запорізьку область на заході представляли заступник голови облдержадміністрації (стажування) Едуард Гугнін та т.в.о. обласного військового комісара Олександр Мойко.

Віталій Ковальчук підкреслив, що на сьогодні виконання Указу Президента «Про часткову мобілізацію» залишається найактуальнішим завданням керівників усіх регіонів. Високопосадовець наголосив на необхідності посилити особистий контроль та відповідальність за реалізацію поставлених керівництвом країни завдань, які повинні бути виконані на 100%.

Також у ході наради було акцентовано увагу на необхідності належної інформаційної підтримки проведення мобілізації у кожному регіоні. Зокрема, за словами Віталія Ковальчука, це стосується організації та проведення рекламних кампаній на місцевих теле- та радіоканалах, у друкованих ЗМІ, в тому числі й приватних, виготовлення та розміщення зовнішньої реклами, а також робота з населенням.

-  Ефективність інформаційної політики буде залежати від вашої комунікації з людьми та проведеної роз’яснювальної роботи. В таких зустрічах мають бути задіяні герої АТО, лідери громадських волонтерських рухів, які можуть впливати на громадську думку. Залучайте всіх небайдужих до нашої спільної справи, - наголосив Віталій Ковальчук.

Як повідомив Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, розроблені міністерством макети для друку  поліграфічних матеріалів зовнішньої реклами, флаєрів, брошур, відео- та аудіоролики будуть передані у регіони не пізніше 18 лютого. Найближчим часом  для узгодження медіа-планів із інформаційного супроводу четвертої  хвилі часткової мобілізації у міністерстві буде проведено нараду за участю керівників департаментів та управлінь з масової комунікації всіх регіонів України.

Крім того, перший заступник Глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук звернув увагу на  обов’язкове посилення роботи правоохоронних органів із попередження можливих провокацій, спрямованих на зрив мобілізації, створення фонду автомобілів, які будуть закуповуватися на вторинному ринку для потреб армії; повернення (шляхом викупу) на передову бронетехніки, яка свого часу була розпродана приватним підприємцям.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області