Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Серед запорізьких освітян визначено кращих організаторів туристичної діяльності

20 лютого 2015 - 11:59

Серед запорізьких освітян визначено кращих організаторів туристичної діяльності

На базі Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства  відбулася нарада-семінар методистів, які виконували річний звіт щодо розвитку та організації туристично-краєзнавчої роботи в районах та містах області.

Співорганізатором заходу виступив Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

У ході семінару було проаналізовано результати проведення конкурсу туристично-краєзнавчої роботи в області у 2014 році, протягом якого учасники готували тематичні звіти. Роботи на конкурс були представлені за двома номінаціями: організація туристично - краєзнавчої роботи в районі (місті) області та організація туристично-краєзнавчої роботи в навчальному закладі системи освіти регіону.

У першій номінації участь взяли всі райони та міста області; у другій  свої роботи представили шість загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів регіону.

За результатами аналізу наданих звітів за 2014 рік оргкомітет конкурсу визначив високий рівень туристично-краєзнавчої роботи територіальних відділів освіти, молоді та спорту Комунарського, Шевченківського, Ленінського районів обласного центру, департаментів освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Мелітополя, Енергодара, Бердянська та районів області - Приморського, Мелітопольського, Вільнянського, Приазовського, Пологівського та Чернігівського.

 Яз зазначили члени оргкомітету, конкурс засвідчив збільшення у минулому році кількості бюджетних гуртків на базі загальноосвітніх навчальних закладів області, що позитивно вплинуло на розвиток позашкільної освіти, значне збільшення кількості дітей та підлітків, які займаються туризмом та краєзнавством.

Переможці та учасники конкурсу, методисти та турорганізатори, які брали участь у підготовці звітів про туристично-краєзнавчу роботу, нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

 

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області