Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Мобілізовані присягнули на вірність Україні

30 березня 2015 - 08:58

У Запоріжжі відбулося урочисте прийняття військової присяги на вірність Українському народу  військовослужбовцями, призваними по мобілізації, однієї з військових частин ВСП Запорізького гарнізону.

Участь в урочистих заходах взяли: командування Запорізького гарнізону, представники громадських і волонтерських організацій, центральних та регіональних засобів масової інформації.

42 військовослужбовці, які призивалися під час четвертої хвилі мобілізації, склали присягу на вірність українському народу, поклялися  свято і непорушно виконувати накази своїх командирів, захищати територіальну цілісність Української держави, давати достойну відсіч російсько-терористичним угрупуванням на сході України.

За словами обласного військового комісара полковника Олександра Біди, під час проведення четвертої хвилі мобілізації обласний військовий комісаріат направив до спеціального підрозділу ВСП найкращих військовозобов’язаних із Запорізької області. Всі вони є патріотами і готові захищати свободу і незалежність українського народу.

У свою чергу, командир військової частини А2176 підполковник Вадим Музюкін запевнив присутніх, що військовозобов’язані,  які були призвані із Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей  на 100% забезпечені форменим одягом, засобами індивідуального захисту та готові самовіддано виконувати  бойові завдання у визначених районах.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов привітав військовослужбовців із складанням присяги на вірність українському народу і побажав успіхів у ратній службі.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області