Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Нове у сфері регуляторної політики

29 серпня 2006 - 15:24

Як зазначив посадовець, з кінця вересня 2006 року набуває чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», яким передбачено, зокрема, скоротити грошові витрати під час постановки на облік суб'єктів господарювання за рахунок відміни подання нотаріально завірених копій установчих документів; спростити процедуру припинення підприємницької діяльності.

Однією зі складових розвитку підприємництва в Україні є наявність прозорих зв'язків з партнерами інших країн. Таку можливість надасть українцям участь нашої держави в Європейському бізнес-реєстрі вже з січня наступного року.

Триває робота щодо запровадження в Україні єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Держпідприємництвом підготовлено проект Постанови Уряду щодо часткового відшкодування з місцевих бюджетів відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів. Також надані пропозиції до комплексної програми підтримки українського села на період до 2010 року.

Микола Погрібняк запросив запорізьких підприємців взяти участь у Всеукраїнському Інтернет-конкурсі «Вітчизняні прикладні науково-технічні розробки для малого та середнього бізнесу».

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Будівництво «підземних» шкіл у Запоріжжі та області: голова облдержадміністрації Іван Федоров спростував маніпуляції та фейки

Налаштовані на перемогу: Запорізька область готується до нового сезону «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Представники ЮНІСЕФ та посли 4 держав – з візитом у Запоріжжі

Ворог вчергове безжально атакував Запорізьку область: дві людини загинули, ще п’ятеро – постраждали

«Доступні ліки» для всіх: як отримати необхідні медичні препарати безоплатно або з частковою доплатою

Сили спеціальних операцій оголошують набір кандидатів

Домогосподарства із Запорізької області можуть отримати екстрену фінансову допомогу: міжнародні партнери запустили програму підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.09.2024

«Обстеження будівель в яких розміщена облдержадміністрація та її структурні підрозділи на відповідність вимогам доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення »

Приватизація об’єктів зі стартовою ціною в 1 гривню

Впродовж доби окупанти завдали 197 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 937-го дня війни