Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак вручив бійцям АТО посвідчення учасників бойових дій

27 квітня 2015 - 12:31

У Запорізькому обласному військовому комісаріаті відбувся урок патріотизму  "Слава воїнам – захисникам Батьківщини!", присвячений вшануванню воїнів – учасників антитерористичної операції та врученню посвідчень учасників бойових дій.

У військово-патріотичному заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Григорій Самардак, його заступник Едуард Гугнін, представники громадських і волонтерських організацій, духовенства,   особовий склад облвійськкомату, військовослужбовці місцевого гарнізону, а також воїни – учасники АТО.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов розповів про звитягу, патріотизм та жертовність воїнів української армії, які боронять рідну землю від російсько-терористичних військ. Офіцер навів приклади зразкового виконання службових обов’язків на сході України військовослужбовцями, які були призвані за мобілізацією із Запорізької області.

Вітаючи воїнів,  голова облдержадміністрації Григорій Самардак  наголосив, що Збройні Сили України роблять святу справу - захищають свою країну від ворога. Посадовець подякував за мужність і героїзм, проявлені воїнами – земляками під час боїв з агресором у зоні АТО, і запевнив, що влада  й надалі піклуватиметься про забезпечення особового складу всім необхідним.

Очільник області Григорій Самардак та обласний військовий комісар полковник Олександр Біда вручили посвідчення учасників бойових дій воїнам – учасникам АТО Андрію Іванісову, Віталію Ярошуку, Олегу Косенку та Сергію Закутному.

Також були нагороджені грамотами обласного військового комісара волонтери за самовіддану безкорисну справу по забезпеченню військовослужбовців Збройних Сил України матеріально-технічними засобами й активну участь у соціально-правовому захисті воїнів-учасників АТО та членів їх сімей.

Директор обласного центру патріотичного виховання молоді Марина Шконда звернулась до присутніх військовослужбовців, волонтерів зі словами великої вдячності за героїзм, проявлений  під час військових дій, благодійну допомогу, яку надають українській армії, за віру в перемогу над агресором.

Священик УПЦ протоієрей Олександр благословив військовослужбовців на ратну службу по захисту Батьківщини.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області