Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В онкодиспансері відкрито «гарячу лінію», на черзі - кабінет протибольової терапії

9 липня 2015 - 14:37

В онкодиспансері відкрито «гарячу лінію», на черзі -  кабінет протибольової терапії

За повідомленням Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, у третьому кварталі поточного року на базі КУ «Запорізький обласний клінічний онкологічний диспансер» буде організовано роботу  кабінету протибольової терапії з метою  надання пацієнтам з гострими та хронічними больовими синдромами онкологічного та неонкологічного походження своєчасної та якісної медичної допомоги, підбору індивідуальної раціональної протибольової терапії та надання організаційно–методичної допомоги закладам охорони здоров’я з питань втілення сучасних програм знеболення.

На базі кабінету  проводитиметься навчання лікарів загальної практики – сімейних лікарів, лікарів – анестестезіологів та інших спеціальностей закладів охорони здоров’я основним сучасним методикам лікування  больового синдрому онкологічного та неонкологічного походження.

Всі ці заходи будуть сприяти підвищенню доступності сучасних програм знеболення та поліпшенню якості життя пацієнтів із хронічним больовим синдромом.

Крім цього,  Департаментом вивчається  питання щодо порядку забезпечення закладів охорони здоров'я області наркотичними анальгетиками, у тому числі визначається мережа аптечних закладів, які мають ліцензії на право провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів.

А тим часом на базі Запорізького обласного клінічного онкологічного диспансеру створено «гарячу» телефонну лінію, яка працює з 8.00 до 15.00:

95-33-31 – заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи   Фудашкіна Людмила Михайлівна;

95-34-52 – заступник головного лікаря з медичної роботи, головний позаштатний онколог Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації  Мещанінов Анатолій Васильович;

287-03-58 – головний лікар Якайтіс Олег Вікторович.

Організовано попередній запис на  прийом до лікарів консультативної поліклініки  КУ «Запорізький обласний клінічний онкологічний диспансер» ЗОР за тел. 96-86-95.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також