Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак: «Спільними зусиллями ми відродимо наш регіон та зробимо його взірцем для інших»

24 липня 2015 - 14:19

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак привітав з 60 - річчям працівників плавильного цеху № 3 ПАТ «Запорізький феросплавний завод». Сьогодні їхня продуктивна праця дозволяє досягати високих виробничих показників. Протягом 2014-2015 років цех неодноразово визнавався кращим у змаганні серед інших цехів.

Колектив плавильного цеху № 3 вирізняється згуртованістю і стабільністю. Нині тут працюють представники п’яти  династій. Найбільша - династія Зубових, загальний стаж роботи якої становить 545 років. Більше 100 років працюють у цеху представники трудової династії Основи. До сторіччя наближається трудовий стаж у династії Андрєєвих-Альохіних. Вітаючи зі святом своїх працівників, голова правління ПАТ «Запорізький завод феросплавів»  Павло Кравченко зазначив: «Наші заводчани та ветерани є гордістю нашого підприємства. Саме вони зробили завод таким, яким він є. Нинішні працівники є нашою сучасністю і саме вони дають нам розвиватись та не стояти на місці. А своє майбутнє ми пов’язуємо з молодими та перспективними, такими як керівник області – Григорій Самардак».

У вітальному слові голова облдержадміністрації Григорій Самардак попросив вшанувати хвилиною мовчання двох працівників заводу, які віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої держави на сході України. Всього за період проведення АТО мобілізовано 117 феросплавників. З початку бойових дій на сході країни «Запорізький завод феросплавів» постійно бере активну участь у підтримці військових та вирішенні важливих для них питань. На ці цілі витрачено понад 1,5 млн. грн. Підприємство допомагало у відновленні військового шпиталю, облаштуванні територіальних батальйонів, придбанні житла сім'ї загиблого в АТО працівника.

- І сьогодні, не зважаючи на нелегку ситуацію, ви підтримуєте переселенців із зони АТО. 27 родин знайшли вашу підтримку та допомогу і нині працюють на підприємстві. Це справжній приклад патріотизму. Всі наші земляки хочуть жити у мирній та незалежній державі.  А що потрібно металургу? Йому необхідне робоче місце та інвестиції в його рідне підприємство. Повернувшись додому, він має отримати якісні комунальні послуги та соціальний захист. Разом з вами ми вирішимо всі проблеми та  реалізуємо всі реформи. Тільки спільними зусиллями ми відродимо наш регіон та зробимо його взірцем для інших, - зазначив голова облдержадміністрації Григорій Самардак.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»