Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Серед обдарованої молоді визначено найталановитіших

29 липня 2015 - 11:44

Серед обдарованої молоді визначено  найталановитіших

Понад півсотні робіт представили на щорічний конкурс для обдарованої молоді, що проводить Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, талановиті юнаки та дівчата з міст і районів області. Пісні та вірші, танці та театральні постановки, навіть мультфільми зі зліпленими з пластиліну персонажами – все це в електронному вигляді було надано на розгляд суворому журі. Загалом звання лауреатів конкурсу в різних жанрах виборювали 33 учасники. Як зазначили в Управлінні, кожен продемонстрував гідний рівень і обрати найкращих було нелегко.

Проте переможців визначено. У галузі музичного мистецтва лауреатами стали Олександра Зворигіна (м. Запоріжжя), Денис Снігірьов (м. Молочанськ, Токмацький район) та інструментальний ансамбль «Барвисті музики» (м. Бердянськ). У галузі естрадного мистецтва  у жанрі  популярної естрадної та авторської пісні звання отримали Ганна Іванова (м. Запоріжжя), Катерина Супрун (м. Енергодар) та Наталія Чабанова  (м. Мелітополь), у жанрі сучасного естрадного танцю - ансамбль «МарЛен» (м. Бердянськ). У галузі образотворчого мистецтва найкращим живописцем  визнано Ірину Малишко (м. Енергодар), а найкращими майстрами декоративно-прикладного мистецтва - Вадима Болдурата (м. Пологи, Пологівський район) та Юлію Маркіну (с.Новоіванівка, Приазовський район). У номінації «Професійні театральні колективи» перемогла Тетяна Лещова (м.Запоріжжя). Найкращі, на думку журі, вірші надіслала на конкурс Ганна Бєдарєва (смт. Чернігівка, Чернігівський район) – вона стала переможницею у галузі літератури.

Підбиваючи підсумки конкурсу, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова зазначила, що Запорізький край завжди славився своїми талантами, але у ці драматичні часи, які переживає український народ, це твердження звучить по-особливому і є свідченням того, що попри всі негаразди Україна має величезний потенціал. І цей потенціал - наша молодь, а конкурс стає для неї поштовхом для активних творчих дій.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області