Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До Дня Незалежності у краєзнавчому музеї відкриють унікальну експозицію, присвячену АТО

14 серпня 2015 - 13:22

Заходи безпеки, ключові події та інші організаційні моменти святкування Дня Державного прапора і 24-ї річниці Незалежності України було визначено на черговому засіданні обласного організаційного комітету, що відбулося під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна.

Як повідомив директор Департаменту  культури, туризму, національностей та релігій Владислав Мороко, у рамках святкування в обласному краєзнавчому музеї відкриється унікальна експозиція, присвячена бійцям АТО, центральним елементом якої стане справжній блокпост.

Головною подією свят, за традицією, будуть урочисті збори в академічному обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара. Там також відбудуться церемонія нагородження та святковий концерт.

На День прапора, 23 серпня, запоріжці та гості області зможуть побачити  урочистий прохід військових частин запорізького гарнізону та Національної гвардії, а 24-го самі взяти участь у пішій ході, присвяченій Дню Незалежності.

Також під час святкування відбудеться патріотичний автопробіг, у якому також братимуть участь представники запорізьких  нацменшини.

Нагадаємо, загалом на честь Дня Незалежності в області відбудуться понад 200 урочистих заходів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також