Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя приймає чемпіонат України з боксу

8 жовтня 2015 - 11:09

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак взяв участь в урочистому відкритті чемпіонату України з боксу серед чоловіків віком до 22 років, який проходить у рамках 39-го традиційного Міжнародного турніру з боксу, присвяченого звільненню м. Запоріжжя від фашистських загарбників та пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка.

Також на церемонію завітали начальник Управління молоді фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, генеральний секретар Федерації боксу України Ілля Гурович, головний тренер збірної команди України з боксу серед чоловіків до 22 років Сергій Глущенко, представник Міністерства молоді та спорту України, державний тренер Ольга Міхненко, президент Федерації боксу Запорізької області Андрій Шпота, віце-президент федерації боксу Запорізької області, суддя міжнародної категорії Юрій Беладзе.

Чемпіонат України з боксу триватиме з 6 по 11 жовтня  в спортивному клубі Запорізького національного університету. Загалом у змаганнях беруть участь близько 200 спортсменів з багатьох областей України. Запоріжців та гостей чемпіонату привітав голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

- Вважаю дуже символічним те, що саме на запорізькій землі проходить таке знакове змагання. Бокс - це індивідуальний вид спорту. Але присутні тут спортсмени на власному прикладі демонструють силу, яка народжується при об’єднанні в команду. Так само, як усі ми, об’єднавши зусилля, крок за кроком виборюємо наше майбутнє. Нині Запоріжжя залишається форпостом миру і стабільності. Проте слід не забувати про тих, хто обороняє наш спокій у зоні АТО. Саме завдяки українським воїнам ми можемо проводити такі змагання та жити в мирі і злагоді. Бажаю всім спортсменам показати на рингу свої досягнення та потенціал. І хай переможе найсильніший, - зазначив  Григорій Самардак.



Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»