Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Служба за контрактом посідає гідне місце на ринку праці

23 лютого 2016 - 14:30

Запорізьким облвійськкоматом спільно з обласним центром зайнятості проведено день «Ярмарок вакансій», на який запросили безробітних запоріжців.

Цей рекламно-агітаційний та інформаційно-роз’яснювальний захід покликаний залучити громадян віком від 18 до 60 років, які перебувають на обліку в обласному центрі зайнятості, до проходження  військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу.

Заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю полковник Михайло Логвінов ознайомив присутніх з умовами, порядком проходження військової служби, пільгами та соціальними гарантіями для військовослужбовців та членів їх сімей. Офіцер також поінформував  про зростання рівня грошового забезпечення контрактників в цьому році. Про будні військової служби за контрактом розповіли представники 55-ї окремої артилерійської бригади. На численні запитання учасників заходу також відповіли офіцери, сержанти і старшини облвійськкомату. У підсумку по завершенню заходу 17 громадян виявили бажання проходити військову службу за контрактом.

Полковник Логвінов нагадав, що громадянам, яких цікавить військова служба за контрактом, слід звернутися до військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку або реєстрацією місця проживання та подати заяву з проханням щодо прийняття  на військову службу за контрактом.

Військкоматам області поставлено планове завдання щодо комплектування посад офіцерського, рядового та сержантського (старшинського) складу військовослужбовцями  військової служби за контрактом у I кварталі цього року у кількості 830 військовослужбовців. На теперішній час контракт заключили 206 осіб із Запорізької області.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів