Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Спілкування на місцях дає владі можливість глибше вникнути в проблеми»

7 квітня 2016 - 08:42

Під керівництвом в.о. голови облдержадміністрації Костянтина Бриля в Приазовському районі відбулося засідання виїзної приймальні з розгляду звернень суб’єктів підприємницької діяльності. У заході взяли участь голова Приазовської райдержадміністрації Наталя Романенко, голова районної ради Олександр Прокопенко, директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Елла Слепян, голова постійної комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва обласної ради Людмила Любім, голови сільських та селищних рад, місцеві фермери та підприємці.

Насамперед присутні розглянули питання, пов’язані з роботою Держгеокадастру. Як повідомив начальник Управління Державного земельного кадастру ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області Олександр Назіров, головні причини тривалості в укладенні договорів оренди на землю аграріями та розробки технічної документації для учасників АТО пов’язані із затримками на центральному рівні. Та нині ці питання будуть вирішуватись у найкоротші терміни.

Заступник директора з енергозбуту ВАТ «Запоріжжяобленерго» Сергій Горобцов ознайомив присутніх із порядком та умовами переходу на двозонний та тризонний тарифи для підприємців.

Не менш важливими виявились і питання стосовно порядку розрахунків та умов оплати податку на нерухоме майно нежитлової нерухомості для фізичних осіб підприємців та закриття окремих пунктів акредитаційного центру сертифікації ключів. Необхідні роз’яснення надали  фахівці ГУ Державної фіскальної служби в Запорізькій області та ГУ Пенсійного фонду  в Запорізькій області.

За словами Костянтина Бриля, особисте спілкування з підприємцями на місцях дає обласній владі можливість глибше вникнути в усі існуючі проблеми.

- Наші щотижневі виїзди до районів області пов’язані з питаннями, які найбільше турбують запоріжців. Здебільшого  проблеми стосуються земельних відносин та дозвільних документів. Завдяки тому, що всі профільні фахівці особисто спілкуються з людьми та надають їм роз’яснення, ми маємо можливість швидко та ефективно вирішувати ті питання, які виникають у бізнесу на місцях. Відповідно більшість із них одразу розв’язуються, а не відкладаються на майбутнє, - підкреслив в.о. голови облдержадміністрації Костянтин Бриль.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни

Іван Федоров про російську пропаганду на ТОТ

З травня розпочинається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів

Олександр Педан зустрівся з запорізькими школярами на «НеЛекціях 2.0»

Юні мешканці Запорізької області відправились в «Артек» на оздоровлення