Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На Хортиці пів тисячі нових поліцейських склали присягу на вірність українському народові

18 квітня 2016 - 08:11

Під час робочої поїздки до Запоріжжя Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков взяв участь у церемонії складання присяги співробітниками патрульної поліції міста. Також на заході були присутні заступник начальника Національної поліції-начальник Департаменту патрульної поліції України Олександр Фацевич, заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, голова обласної ради Григорій Самардак, Запорізький міський голова Володимир Буряк, т. в. о. начальника ГУНП у Запорізькій області Віктор Ольховський та обласний прокурор Олександр Шацький.

Загалом присягу на вірність українському народові склали 509 нових запорізьких патрульних поліцейських. П'ята частина з них - представниці прекрасної статі. Близько 40 - учасники АТО на Сході України. Вони працюватимуть у Запоріжжі. Також до нової структури увійшли два патрульних підрозділи у Бердянську та Мелітополі.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков представив запоріжцям нового керівника патрульної поліції - Романа Пилипенка. Крім цього, вручив грамоти та медалі, а також привітав із днем народження новопризначену поліцейську Світлану Боровик.

- Запоріжжя стало 21-им містом нашої країни, куди прийшла нова патрульна поліція. Ці 500 випускників першими стали до її лав, проте найближчим часом буде призначено додатковий набір. Нині в нашій країни дві агресії: зовнішня - на Сході держави, та внутрішня - це криза довіри. Наразі її рівень по відношенню до нової поліції складає 40%. Упевнений: ви працюватимете так, аби люди довіряли вам, - зазначив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

У свою чергу, заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін особисто привітав колишню співробітницю Управління з питань внутрішньої політики ОДА, а тепер патрульну поліцейську Запоріжжя Юлію Шеймухову та побажав успіхів у новій нелегкій роботі.

- Складаючи присягу, патрульні поліцейські мають пам'ятати, що віднині вони перебуватимуть на роботі завжди і скрізь. Адже статус поліцейського - це стан душі: коли неможливо пройти повз несправедливість, незважаючи на складність і небезпеку такої роботи. Впевнений: ви не підведете запоріжців. Разом ми з вами змінимо нашу країну на краще, - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

Наостанок новопризначені поліцейські зробили пам'ятну фотосесію з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та учасниками  свята.

 

Управління у справах преси та інформації.

Читайте також

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович