Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Понад 200 тисяч запоріжців вийдуть на суботник

20 квітня 2016 - 10:38

Понад 200 тисяч запоріжців вийдуть на суботник

Розпорядженням в. о. голови Запорізької облдержадміністрації «Про проведення заходів з озеленення та благоустрою населених пунктів області до 2016 року» виконкомам міських рад обласного значення та райдержадміністраціям доручено протягом квітня-травня забезпечити  приведення в належний санітарний стан парків, скверів, алей, дитячих і спортивних майданчиків, прибудинкової території та інших об'єктів благоустрою, ліквідувати стихійні звалища, здійснити посадку нових зелених насаджень тощо.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства і будівництва облдержадміністрації, на території більшості населених пунктів області вже проводяться суботники. Наймасштабніше прибирання заплановано на 23 квітня у рамках акції «День довкілля». В цей день планується проведення заходів у кожному районі та місті області з прибирання та озеленення територій за участю підприємств, установ,  організацій різних форм власності, а також громадських організацій та молоді. Наразі вже визначено локації та склади учасників, підготовлено інвентар, техніку та транспорт для вивозу зібраного сміття.

У масштабному обласному суботнику планується участь більше 200 тисяч жителів області, колективів  підприємств, установ, активістів.

Акції за чисте довкілля будуть продовжені у травні.

Нагадаємо, як зазначив в. о. голови облдержадміністрації Костянтин Бриль, цього року особливу увагу необхідно приділити місцям поховання невідомих бійців АТО на Кушугумському цвинтарі.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також