Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Децентралізація

До уваги зацікавлених осіб!

6 травня 2016 - 15:44

Науково-практичний круглий стіл «Реформа децентралізації в Україні: фінансово-економічні, правові та управлінські засади»

За ініціативи Запорізького офісу реформ спільно з викладацьким складом Класичного приватного університету 20 травня відбудеться науково-практичний круглий стіл «Реформа децентралізації в Україні: фінансово-економічні, правові та управлінські засади».

Під час «круглого столу» планується розглянути наступні питання: фінансово-економічні механізми децентралізації влади та територіальної консолідації в Україні; шляхи розвитку фіскальної децентралізації в Україні;розбудова системи забезпечення фінансової незалежності місцевих бюджетів України; інституційно-правове забезпечення децентралізації влади та територіальної консолідації в Україні; реформування державного управління в контексті децентралізації влади та територіальної консолідації в Україні; шляхи формування спроможних територіальних громад в Україні; механізми децентралізації в сфері ЖКХ; закордонний досвід проведення реформи децентралізації влади; організація надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах.

До участі запрошуються керівники, вчені, викладачі та аспіранти, працівники податкових, фінансових, юридичних, банківських та інших установ, організацій і відомств.

Науково-практичний круглий стіл відбудеться на базі Класичного приватного університетуза адресою: м. Запоріжжя,вул. Жуковського 70-б. Реєстрація учасників круглого столу – 20 травня 2016 року в залі засідань спеціалізованих вчених рад з 9.30 до 10.00 (ауд.121).

Початок роботи – о 10:00.

Більш детальна інформація за посиланням http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/node/4242

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області