Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі ветерани відзначили свято у парку Перемоги

9 травня 2016 - 16:19

На честь перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у парку Перемоги голова облдержадміністрації Костянтин Бриль, а також представники влади міста і регіону привітали головних героїв свята.

В цей день концертну програму ветеранам подарували творчі колективи ПК «Орбіта», ПК «Титан» та шкіл естетичного виховання, а також муніципальний театр танцю. Гості свята із задоволенням відвідували тематичні майданчики від майстрів декоративно-прикладного мистецтва, Червоного Хреста, ДСНС. Брали участь у спортивних змаганнях, ігрових, концертних і танцювальних програмах. Особливе захоплення у всіх присутніх традиційно викликала виставка ретромашин ГО «Авто-мото клубу «Фаетон» та військове містечко.

З головної сцени парку Перемоги до присутніх звернувся Костянтин Бриль.

- Шановні ветерани, від всього серця хочу привітати всіх присутніх ветеранів та віддати шану тим, кого, нажаль, вже немає з нами. В цей святковий день хочу побажати вам щастя, здоров’я та успіхів. Ви будете потрібні нам ще довгі роки, аби вчити нашу молодь. Впевнений, нинішньому поколінню захисників вітчизни не соромно перед вами. Тож низький уклін всім нашим героям. І Слава Україні! - Підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області