Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виставковий форум промисловців у Запоріжжі зацікавив турецьких партнерів

24 травня 2016 - 13:41

Виставковий форум промисловців у Запоріжжі зацікавив турецьких партнерів

У ВЦ «Козак-Палац» відкрився один із найбільших в Україні виставкових форумів промисловців, що проводиться в Запоріжжі щорічно, починаючи з 1997 року. Цей багатоплановий захід, організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки облдержадміністрації, об’єднує XXIV Міжнародну спеціалізовану виставку «Машинобудування. Металургія», виставки-конференції «Литво», «Композити та склопластики».

За словами організаторів, протягом трьох днів можна не тільки ознайомитися з сучасними  технологіями, розробками і тенденціями, але й отримати корисну інформацію,  взяти участь у дискусіях під час тематичних круглих столів, семінарів, практикумів та майстер-класів, налагодити нові ділові зв’язки.

Цього року представили продукцію та послуги понад 120 учасників, серед них – провідні промислові підприємства України, представники відомих торгових марок Бельгії, Естонії, Німеччини, Польщі, США, Швейцарії.

Основні акценти заходів 2016 року – оновлення індустріального потенціалу країни, налагодження коопераційних зв’язків, пошук та застосування антикризових інструментів.

Формат виставкового форуму промисловців особливо зацікавив делегацію з Республіки Туреччина – партнерів Запорізької ТПП. До «Козак-Палацу» завітали представники Промислової палати Адани та керівники профільних турецьких компаній, що працюють у галузі машинобудування, металообробки, литва та супутніх сферах важкої промисловості.

Під час двосторонньої коопераційної біржі турецькі гості провели перемовини з потенційними українськими партнерами та презентували власні компанії. працюють у галузі машинобудування, металообробки, литва та супутніх сферах важкої промисловості.

Налагодженню нових коопераційних зв’язків сприятиме участь як великих промислових підприємств, так і представників середнього бізнесу. Серед них – постійні та нові учасники промислових виставок у ВЦ «Козак-Палац»: металургійний комбінат «Запоріжсталь», «Abplanalp Ukraine» (металообробне устаткування), «LappGroup», «WM Ukraine» (електротехніка), ТОВ «Камоцци» (пневматичне обладнання), корпорація «Ватра» (світлотехніка), «Сімметрон-Україна» (електронні компоненти та радіомонтажне обладнання), «Макролаб лтд» (лабораторне обладнання), ТОВ «Укрест» (індуктивні плавильні печі), Часовоярський вогнетривкий комбінат та багато інших.

Сучасні інноваційні матеріали та продукцію з їх застосуванням демонструють компанії-учасники виставки-конференції «Композити та склопластики». У їх числі - «Банг і Бансомер», «Карболайн», «Склопластикові труби», «Статус» та інші.

Завжди активні учасники виставкових заходів - науково-дослідні інститути та вищі навчальні заклади. Власні розробки і запатентовані технології представляють фізико-технологічний інститут металів і сплавів Національної академії наук України, Науково-дослідний інститут склопластиків та волокна, Національна металургійна академія України, Дніпродзержинський державний технічний університет, Приазовський державний технічний університет.

Довідково: режим роботи виставкового центру для відвідувачів 24-25 травня - з 10.00 до 17.30, 26 травня - з 10.00 до 15.30.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія