Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Майбутні контрактники і строковики відправилися на ратну службу

15 червня 2016 - 11:55

На обласному збірному пункті розпочався черговий 9-й цикл відправки кандидатів на військову службу за контрактом.  Майже 130 кандидатів-добровольців відбули  у навчальні центри та бойові частини Збройних Сил України, більшість з них є учасниками АТО. Серед кандидатів – сім жінок.

За повідомленням заступника обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковника Михайла Логвінова,  з початку року контракт уклали 1228 жителів Запорізької області, а з початку другого кварталу – 544 особи. Всі кандидати  пройшли медичний огляд і за станом здоров’я визнані придатними до проходження військової служби. Крім того, кожен з кандидатів пройшов професійно-психологічний відбір за військово-професійними та морально-психологічними якостями.

З обласного збірного пункту також проводжали 25 військовозобов’язаних-резервістів  на навчальні збори, які відбудуться в одній з військових частин на території Чернігівської області з 15 по 24 червня. Метою проведення зборів військовозобов’язаних, зарахованих до оперативного резерву, є відновлення ними практичних навичок за визначеними військово-обліковими спеціальностями.

Лави Державної прикордонної служби України сьогодні поповнюють також 40 юнаків-запоріжців, призваних на строкову військову службу. Вони направляються до одного з навчальних підрозділів прикордонників у місті Черкаси.

 Привітали майбутніх військових професіоналів та воїнів-строковиків командування Запорізького обласного військового комісаріату, представники громадських та волонтерських організацій, духовенства.

Полковник Михайло Логвінов побажав майбутнім контрактникам, резервістам і молодому поповненню мужності та витривалості в навчанні, оволодінні військово-обліковою спеціальністю та вдосконаленні набутих навичок та вмінь, бути завжди готовими до захисту  Вітчизни.

 На ратну службу майбутніх військовослужбовців контрактної та строкової  служби  благословив священик   УПЦ  отець Анатолій.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров