Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодь творчо пропагує здоровий спосіб життя

16 червня 2016 - 10:57

Молодь творчо пропагує здоровий спосіб жття

Визначено переможців ІІ обласного конкурсу соціальної реклами «Тобі обирати!». Цей конкурс проводиться з метою популяризації здорового способу життя та волонтерської діяльності серед молоді в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Про це повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

- Конкурс проводиться  другий рік поспіль і ми плануємо зробити його традиційним. Торік на конкурс було представлено 56 робіт. У цьому році  надійшло вдвічі більше – 109. Ми сподіваємося, що і в майбутньому кількість учасників буде збільшуватись з такою ж швидкістю, тож чекаємо активної участі та нових робіт у наступному році, - зазначила начальник Управління Наталія Власова.

У цьому році над створенням соціальної реклами в рамках акції «Відповідальність починається з мене» працювала молодь всього Запорізького краю. Роботи надійшли з м. Запоріжжя, м. Енергодар, м. Гуляйполе, м. Мелітополь, м. Дніпрорудне, м. Бердянськ та інших міст та селищ  області. Як і минулого року, учасникам конкурсу  пропонувалося позмагатися в таких форматах: соціальна зовнішня реклама, соціальна друкована реклама, соціальна відеореклама, соціальна Інтернет реклама.

За підсумками розгляду журі визначено по три переможці в кожній номінації, яких нагороджено дипломами та подарунками. Кращі роботи будуть розміщені в пресі, на телеканалах та Інтернет-ресурсах.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни