Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дмитро Давтян: «Потрібно не обіцяти, а знаходити шляхи розв’язання проблеми»

12 серпня 2016 - 15:35

Перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Давтян під час робочої поїздки до Василівського району відвідав низку об’єктів, важливих для соціально-економічного розвитку території. У с. Первомайське завітав на свиноферму, де утримується тварини у кількості 1086 голів.  Також підприємство займається рослинництвом -  забезпечує район пшеницею, кукурудзою. Минулого року зібрало  3809,2 тонни зернових.

За словами Дмитра Давтяна, такі підприємства не є гігантами, але вони вкрай важливі для регіону. Вони створюють робочі місця для місцевих жителів, поповнюють бюджет,  виробляють якісну продукцію.

 У Дніпрорудному на каналізаційній насосній станції очисних споруд Таврійського ЕЦВ перший заступник голови облдержадміністрації подивився, де саме потрібно побудувати підпірну стінку. На ці роботи вже виділено 1 млн. 300 тис. грн. з обласного бюджету. Також у місті працює Дніпрорудненська філія ТОВ "Моліс", де посадовець оглянув цехи з виробництва вершкового масла, сирних продуктів, молока та сметани .

У с. Кам'янське місцеві аграрії показали, як своїми силами відновили зрошувальну систему для своїх угідь  та реконструюють овочесховище на тисячу тонн.  

У рамках робочої поїздки в райдержадміністрації посадовець провів особистий прийом громадян. Заявники просили допомоги у соціальних питаннях, щодо виділення землі для учасників АТО, прискорення термінів закінчення робіт з реконструкції водогонів.

- Питання, з якими звертаються до влади люди, потрібно вирішувати на місці, а не відправляти їх до іншої інстанції бюрократичної системи. Потрібно не обіцяти, а знаходити шляхи розв’язання   проблеми якомога швидше, - підсумував Дмитро Давтян.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області