Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці перейматимуть досвід вінничан у створенні Центру надання адмінпослуг

15 вересня 2016 - 13:27

Сьогодні голова облдержадміністрації Костянтин Бриль перебуває з робочою поїздкою у Вінниці, де зібралися представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та офісів реформ з усіх областей України.

Насамперед очільник регіону відвідав один із місцевих Центрів надання адміністративних послуг. Як повідомила начальник відділу, адміністратор Вінницького ЦНАП Олена Довбищук, перший  Центр був створений у Вінниці ще в 2007 році. З того часу  такі Центри  були створені в чотирьох районах Вінниці, а також у всіх райцентрах області. В кожному з них можна отримати до 120 найбільш затребуваних адміністративних послуг. Відвіданий заклад протягом місяця обслуговує до 24 тисяч місцевих жителів. Його унікальність полягає в тому, що в цьому ж приміщенні розташовані пенсійний фонд та міський департамент соціальної політики. В ЦНАПі працюють більше 150 фахівців.

Як прокоментував  голова Запорізької облдержадміністрації, цей Центр, створений дев’ять  років тому, є прикладом того, як потрібно надавати адмінпослуги в усій країні.

- Сьогодні ми приїхали до Вінниці, аби обмінятися досвідом з колегами з інших регіонів. Запорізька область нині активно створює Центри надання адміністративних послуг. Проте, наш обласний Центр має стати таким, як тут – з електронною чергою, кімнатою відпочинку для дітей, а найголовніше - з охопленням чималої кількості адмінпослуг, що необхідні нашим людям. Посадовці мають працювати на благо українців. Тож найближчим часом група запорізьких фахівців буде направлена сюди, аби вивчити дев’ятирічний досвід вінничан та втілити в життя в Запоріжжі всі позитивні надбання, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни