Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Новим головою регіональної ради підприємців обрано депутата облради Дениса Коротенка

21 листопада 2016 - 16:27

Таке рішення було прийнято більшістю голосів під час засідання Запорізької регіональної ради підприємців, що відбулося під керівництвом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

Відкриваючи засідання, очільник регіону підкреслив важливість щорічного проведення зборів з метою підтвердження діючих чи обрання нових членів ради.

- У поточному році всі території області подали свої кандидатури, завдяки чому було сформовано новий склад регіональної ради підприємців. Тож мета сьогоднішньої зустрічі -обрання голови, заступників та представників секретаріату ради. Минулого року ми мали кілька прикладів, коли обласній владі довелось захищати права наших підприємців. Маю надію, що новий склад працюватиме не менш активно, в демократичному та правовому полі. А ми будемо оперативно реагувати на всі проблеми, що виникають на перетині вертикалей влади та бізнесу, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

У ході голосування члени ради 29 голосами «за» обрали головою регіональної ради підприємців депутата обласної ради, заступника голови постійної комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва Дениса Коротенка. Новообраний очільник запевнив, що зробить усе залежне від нього для захисту підприємців, а також відстоювання їх інтересів.

Також члени ради обрали заступників та представників секретаріату регіональної ради підприємців. Першим заступником  обрано керівника громадської організації «Асоціація агротуризму Запорізького краю» Бориса Ігнатка; заступником -  голову Федерації роботодавців ринків Запорізької області, заступника генерального директора ТОВ «Аверс» Анатолія Горбатова; також заступником стала директор «Оріон-медіа», директор «Афіша Енергодара», (м Енергодар) Тетяна Мошкіна. Посаду керівника секретаріату обійняв генеральний директор Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області Володимир Степаненко.

Крім цього, присутні порушили перед очільником регіону низку  питань, що турбують бізнес у регіоні. Одним з таких стала скарга на роботу обленерго у місті Бердянськ. Костянтин Бриль пообіцяв уже цього тижня розглянути звернення більш детально під час робочої поїздки до району.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями