Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль вручив ключі від квартири молодій мамі

21 грудня 2016 - 12:04

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в урочистому заході з нагоди вручення ключів від помешкання Ларисі Вікторівні Тарасенко, яка є особою з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також участь у заході взяли голова обласної ради Григорій Самардак, голова Запорізької РДА Анатолій Васюк, депутат облради Денис Коротенко та інші поважні гості.

Однокімнатну квартиру у селі Відрадне Запорізького району було придбано на виконання Указу Президента України «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні», обласної та районної Програм забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, розрахованої на 2016-2018 роки.

Виділення коштів на реалізацію заходів Програми було здійснено на умовах співфінансування за рахунок районного та обласного бюджетів.

Вручаючи молодій мамі ключі від нового помешкання, Костянтин Бриль наголосив, що новий рік принесе цій родині дійсно святковий настрій.

- Завжди вважав, що рівень людяності нашого суспільства залежить від того, як ми ставимось до тих, хто потребує нашої допомоги. Ті, хто виріс без батьківської опіки, завжди потребують тепла та підтримки. Тож сьогодні я дуже радий, що у Лариси з’явиться власний куточок, де її родині буде тепло та затишно. Адже сьогодні всі гості приїхали не з пустими руками, а з подарунками. Хочу підкреслити, що обласна Програма працюватиме і надалі, адже завдяки співфінансуванню ми маємо можливість реально допомагати нашим молодим родинам, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни