Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для майбутніх чемпіонів регіону - нові спортивні зали

25 січня 2017 - 12:10

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в урочистому відкритті відремонтованих залів у КЗ «Запорізька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат спортивного профілю» ЗОР.

Як повідомила директор закладу Лариса Бєлова, нині тут навчаються 172 вихованці. Серед них - 57 учнів ІІ-ІІІ спортивного розряду, 55 - з І спортивним розрядом, 18 учнів - кандидати в майстри спорту України, 7  - майстри спорту України. Спортивна діяльність інтернату здійснюється за спеціалізацією, затвердженою Міністерством у справах сім’ї, молоді і спорту України з дев’яти  видів спорту: академічного веслування, вільної боротьби, греко-римської боротьби, дзюдо, волейболу, легкої атлетики, важкої атлетики. За погодженням із Запорізькою обласною радою та Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації  відкрито відділення  боксу та футболу.

У 2016 році було проведено капітальний ремонт приміщення колишніх майстерень для облаштування спортивної зали. Тут було підключено гарячу та холодну воду, електричне опалення, відремонтовано та облаштовано залу для занять боксом (зі стаціонарним рингом та інвентарем), залу боротьби з покриттям татамі, тренажерну залу, душові для дівчат та хлопців, роздягальні для дівчат та хлопців, тренерські.

Після проведення процедури закупівлі в системі «ProZorro» на суму 1 172 096,99 грн. кошти були використані на: проектні роботи по об’єкту - 93 284,72 грн., капітальний ремонт по об’єкту - 1 059 111,55 грн., технічний нагляд по об’єкту - 17 228,72 грн., авторський нагляд по об’єкту - 2 472 грн.

Вітаючи вихованців закладу, Костянтин Бриль підкреслив, що оновлені зали дозволять проводити  тренування та змагання на території школи, аби майбутні чемпіони не були змушені їздити до інших закладів.

- Дуже приємно бачити втілення в життя того, що ми планували і зробили для вас. Думаю, що це не останній крок, і ми продовжимо оновлювати матеріально-технічну базу цього закладу. Вашій школі немає аналогів у Запорізькій області, адже її вихованці мають дуже високі спортивні досягнення. Впевнений, сьогодні перед нами стоять майбутні чемпіони, якими буде пишатися весь наш край, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»