Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ремонтні роботи зосереджено на найбільш проблемних ділянках доріг

27 лютого 2017 - 12:06

Ремонтні роботи зосереджено на найбільш проблемних ділянках доріг

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, протягом минулого тижня було ліквідовано 1 747 кв. м аварійної ямковості силами  восьми бригад філій ДП «Запорізький облавтодор».

Ліквідацію аварійної ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування, як державного так і місцевого значення та у місцях концентрації ДТП, а саме: на  трасі Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Запоріжжя-Донецьк, Енергодар-Василівка-Бердянськ, Запоріжжя-Маріуполь в Оріхівському районі, Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ, у Бердянському районі.

Загалом з початку року ліквідовано ямковості на площі 5 843 кв.м, з них 4 558 кв.м - на автомобільних дорогах державного значення та 1 285 кв.м - на автодорогах місцевого значення. 

Наразі ремонтні роботи тривають і продовжуватимуться за належних погодних умовах.

 Служба автомобільних доріг звертається до водіїв із проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також