Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Розвиток плодоовочівництва в області виходить на новий рівень

27 березня 2017 - 16:11

В облдержадміністрації відбувся навчальний тренінг-семінар на тему «Нетворкінг - мистецтво створення зв’язків». У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності ОДА Артур Бойко, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також тренери з Ізраїлю.

- Вивчення та застосування найкращого досвіду, з яким до нас прибули наші гості, - це значний крок уперед у  розвитку сільського господарства. Запорізька область – аграрний регіон, тому світовий досвід у цій галузі  дозволить нам розширити  перспективи. Від реалізації цього проекту ми розраховуємо на  покращення рівня життя дрібних та середніх виробників, які вирощують плодоовочеву продукцію, відкриття  нових можливостей для запорізьких аграріїв. Бажаю як бізнес-тренерам, так і учасникам тренінгу плідної роботи, щоб набуті знання надалі могли впровадити в життя, - зазначив Олександр Бабанін.

Між Запорізькою обласною державною адміністрацією  та Менонітською Асоціацією Економічного розвитку укладено Меморандум про співпрацю щодо виконання проекту бізнес розвитку плодоовочівництва. Цей проект працює на території чотирьох областей України, крім Запорізької  також на території Херсонської, Миколаївської та Одеській областях, розрахований  до 2021 року.

Компонентами проекту передбачено розвиток ринку та трудових ресурсів, поліпшення доступу до інвестицій та фінансових можливостей шляхом створення зв'язків з інвестиційними компаніями, використання інноваційного фонду.

Довідково: Український проект бізнес розвитку плодоовочівництва - це державно-приватне партнерство за сприяння Міністерства міжнародних справ Канади (Global Affairs Canada) та MEDA. MEDA також  співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва в цілях розвитку, яке  надає технічну допомогу з плодоовочівництва.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області