Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі студенти готуються до першого обласного фестивалю

14 квітня 2017 - 10:54

На базі Класичного приватного університету відбулось чергове засідання обласної студентської ради. Виїзні наради вже стали традицією для членів консультативно-дорадчого органу. Студенти вже мали можливість відвідати три виші та познайомитися ближче з роботою органів студентського самоврядування кожного з них.

Зокрема, це Запорізький національний університет, Запорізький медичний державний університет та Запорізький національний технічний університет.

Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова поінформувала членів ради стосовно найбільш нагального питання, а саме фінансового забезпечення реалізації молодіжної політики в області в цілому. Здебільшого мова йшла про прийняття нової Обласної цільової програми «Молодь Запорізького краю на 2017-2021 роки». Відповідна програма була прийняла на сесії облради, окремими пунктами в якій прописане фінансування діяльності самої ради та проведення в 2017 році першого обласного студентського фестивалю.

Було порушено питання проведення обласного молодіжного форуму «Розвиток молодіжних центрів Запорізького краю. Кращі практики». Захід планується провести 28-29 квітня на острові Хортиця в готелі «Пектораль». Форум передбачає проведення трьох секцій за різними напрямками, а членам студради була доручена організація вечірньої розважальної програми.

Також на засіданні були створені дві комісії: постійна іміджева, яка буде займатися висвітленням діяльності органу в соціальних мережах, та тимчасова комісія з організації та проведення першого обласного студентського фестивалю.

Також членів ради ознайомили з програмою обміну «Студ Бумеранг», яка вже активно реалізується Мелітопольським державним педагогічним університетом.

В середині травня облстудрада планує відвідати місто Мелітополь, а саме Таврійський державний агротехнологічний університет.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни