Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівник регіону ознайомився з оновленою громадською приймальнею прокуратури області

22 серпня 2017 - 16:38

Напередодні державних свят голова облдержадміністрації Костянтин Бриль привітав працівників прокуратури та ДФС регіону. З нагоди Дня Незалежності очільник регіону вручив відзнаки фахівцям державних структур.

- День прапора та День Незалежності України – одні з найважливіших свят України. Щороку наша держава робить на перший погляд не помітні, але дуже важливі кроки в бік європейського майбутнього. І не останню роль в цьому відіграють державні структури. Вони були створені для людей, тож насамперед мають працювати на благо наших громадян. Хочу наголосити, що від вашого професіоналізму залежить обличчя України та віра кожного українця в свою державу, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Окремо під час відвідин прокуратури області керівник регіону та народні депутати України Ігор Артюшенко та Микола Фролов ознайомились із оновленою громадською приймальнею, яка розпочне свою роботу  23 серпня 2017 року.

Як повідомив прокурор області Валерій Романов, головна концепція нової приймальні – прозорість в усьому, починаючи від стін, закінчуючи безпосередньо процесом спілкування. Новий формат дозволить налагодити контакт із громадянами та досягти якісних змін у діалозі між органами прокуратури та суспільством.

За словами правоохоронця, в поточному році на особистих прийомах до працівників органів прокуратури звернулось понад три тисячі громадян, при цьому кожного третього заявника прийнято в прокуратурі області. Особисто Валерій Романов прийняв понад 200 громадян під час 50 прийомів.

Оновлена приймальня має п’ять робочих місць для чергових прокурорів, які мають можливість користуватися програмними комплексами документообігу, а також зв’язатися за допомогою конференц-зв’язку з керівництвом місцевих прокуратур та з’ясувати стан справ, які порушує заявник у ході прийому. Весь процес прийому громадян фіксується на відео.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області