Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Про збір проектних ідей щодо технічних завдань на проекти регіонального розвитку до проекту Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року

20 жовтня 2017 - 13:41

З метою забезпечення реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 25.02.2016 № 1 (далі – Стратегія), Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою обласною радою розробляється проект Плану заходів на 2019 – 2020 роки з реалізації Стратегії (далі – План заходів).

Найважливішим етапом його розробки є збір проектних ідей щодо технічних завдань на проекти регіонального розвитку (далі - проектні ідеї), які дозволять сформувати План заходів. Проектні ідеї буде проаналізовано, відібрано та пріоритезовано робочою групою з підготовки проекту Плану заходів. За результатами буде сформовано Каталог проектних ідей на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії і визначено джерела їх фінансування.

Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку Запорізького регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи, організації усіх форм власності, а також інших суб’єктів регіонального розвитку, запропонувати проектні ідеї, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проектні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Спрямованість на досягнення суспільної вигоди.

2. Отримувачем вигод від реалізації проектної ідеї не може бути окрема фізична або юридична особа.

3. Термін реалізації проектної ідеї – не більше як 2 роки (2019 – 2020 роки).

4. Проектна ідея повинна відповідати одній із стратегічних цілей та конкретним завданням операційних цілей, визначених у її рамках.

5. Існування людської та технічної спроможності для реалізації проектної ідеї.

6. Проектна ідея має бути представлена у відповідній формі та надіслана не пізніше 20.11.2017 на адресу Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації: пр. Соборний, 164, м. Запоріжжя, 69107 або на електронну адресу – dert@zoda.gov.ua з поміткою «До проекту Плану заходів на 2019-2020 роки».

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану заходів з реалізації Стратегії і можуть бути профінансовані в 2019-2020 роках за рахунок державного бюджету (кошти державного фонду регіонального розвитку), обласного бюджету (кошти, що виділяються на реалізацію обласних цільових програм), грантів міжнародної технічної допомоги або секторальної підтримки ЄС.

Контактні телефони: (061) 225-60-61; 239-04-57.

Форма(.doc, 44Kb)

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області