Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено переможця конкурсу бізнес-планів

25 жовтня 2017 - 11:54

У рамках заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2017-2018 роки на підтримку бізнес-планів учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів на базі вищих навчальних закладів Запорізької області з обласного бюджету виділено 100 тис. грн. Конкурсною комісією проведено засідання з метою відбору поданих на розгляд бізнес-планів.

Як зазначили у Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, відповідно до закону, фінансову підтримку зможуть отримати лише суб'єкти підприємництва. Тому інкубанти, які переможуть у конкурсі, для отримання фінансової підтримки повинні будуть зареєструватися, як суб'єкти підприємницької діяльності.

Участь у конкурсі взяли три претенденти, які надали пропозиції та представили на обговорення конкурсної комісії свої бізнес-плани, а саме: розробка і виробництво модульного верстата з числовим програмним управлінням; інтернет-майданчик соціальної спрямованості з продажу зоотоварів та надання супутніх послуг «Nemo-маркет» ; «Кав'ярня «Dream Food».

За результатами ретельного відбору найбільшу кількість балів отримав бізнес-план із розробки та виробництва модульного верстата з числовим програмним управлінням , авторами якого є Максим Попов та Павло Щіпанський. Ідея полягає в створенні доступної модульної версії верстата, в який, за необхідністю, можуть бути включені потрібні робочі вузли (модулі), індивідуально підібрані для кожного технічного процесу на підприємстві. Результатом реалізації проекту стане розробка вітчизняної технології для виготовлення універсального верстата для автоматизованої обробки матеріалів і подальшого його виробництва. Основним завданням є наповнення пустої в усьому світі ніші на ринку доступних широкопрофільних автоматизованих верстатів.  

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни