Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь готується до форуму «Молодіжний лідер 2018»

12 квітня 2018 - 13:37

У Запорізькому обласному центрі молоді відбулося засідання обласної студентської ради. Представники студентського активу області затвердили оновлений склад ради, підбили підсумки заходів, проведених у березні, обговорили процес організації та проведення Всеукраїнської молодіжної програми обміну «СтудБумеранг» Запоріжжя-Чернівці, участь представників студради в обласному ювілейному фестивалі «Світ трудової молоді» та участь у Всеукраїнській благодійній акції «Від Серця до Серця» у 2018 році.

Та основну увагу  було приділено  організації та проведенню щорічного обласного молодіжного форуму «Молодіжний лідер 2018». Цього року форум планується  провести 4-5 травня на базі готелю «Пектораль», що на острові Хортиця.

- Молодіжний форум – це сучасна платформа для знайомств та обміну досвідом, налагодження тісних відносин і взаємної підтримки молодіжних лідерів нашої області, допомога у розвитку лідерських якостей та практичні напрацювання об’єднання колективів. Це вже традиційний захід для нас, але кожного року ми лише набираємо обертів, - зазначила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Форум проводиться у форматі серії семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик панельних дискусій. Першого дня планується провести  два тренінги:  «Лідер з народження» та «Єднання команди». Вечірня програма включатиме  в себе Stand-up, танцювальну програму, караоке та лаундж зону для відпочинку. Другого дня молодь зможе взяти участь у тренінгах з командоутворення та тайм-менеджменту. Підбиття підсумків та урочисте вручення сертифікатів учасникам відбудеться в обласному центрі молоді.

Наступне засідання обласної студентської ради планується провести  у червні, де буде розглядатися питання підготовки  та проведення урочистих заходів до Дня молоді.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів