Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Спільними зусиллями ми зможемо отримати збільшення фінансування на дороги регіону»

26 квітня 2018 - 15:43

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь у другому пленарному засіданні двадцять першої чергової сесії Запорізької обласної ради.

Очільник регіону звернувся до депутатів усіх рівнів стосовно необхідності консолідації сил.

- Ми чудово розуміємо,  якщо сьогодні  не об’єднаємось, а допустимо панування хаосу, то не зможемо вирішувати проблеми Запорізького регіону. Влада завжди прислухається до конструктивної критики. Проте  це не має перетворюватися на шантаж. Зокрема, наша консолідація дуже необхідна в питанні відновлення доріг у регіоні. Хочу повідомити, що до 15 травня фірма «ОНУР» зобов’язалася здати трасу Запоріжжя-Дніпро. Після цього підрядник одразу перейде до відновлення Оріхівської ділянки дороги Запоріжжя-Маріуполь разом з іншими фірмами. Нагадую, що за підсумками першого півріччя Кабмін буде розглядати можливість додаткового виділення коштів. І саме спільними зусиллями ми зможемо отримати збільшення фінансування на  дороги регіону, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Очільник регіону подякував громадській діячці з Маріуполя Галині Однорог, яка звернула увагу влади області на необхідність ремонту автодороги Запоріжжя-Маріуполь і запропонувала шлях вирішення. А саме, спільно з маріупольськими депутатами звернутися до Президента та Прем’єр-міністра України, аби збільшити фінансування на відновлення так званої «дороги життя».

У підсумку запорізькі депутати підтримали  звернення.

Наостанок Костянтин Бриль наголосив, що  для фінансування відновлення доріг влада регіону докладає максимум зусиль.

- Стосовно додаткових надходжень на відновлення автошляхів: Запорізька область входить до п’ятірки кращих за результатами перевиконання митних платежів. У результаті зміни керівництва митниці, а також численних перемовин з керівниками запорізьких підприємств нам вдалося повернути до зони діяльності нашої митниці представників бізнесу, які працювали в інших регіонах. Тож нині маємо амбіційні плани щодо перевиконання митних платежів. І сподіваємось, що в поточному році їх буде не 400 мільйонів гривень, а набагато більше, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області