Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Кожен інвестор несе соціальне навантаження, і це дієвий інструментарій розвитку Запорізького регіону»

27 квітня 2018 - 09:41

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль провів робочу зустріч з представниками компанії ТОВ «Юрокейп Юкрейн І»: Пітером Джастіном О’Брайеном, Адрієном Альбером Анрі Фуше та Миколою Калаяновим, які відвідали Запорізьку область з робочою поїздкою.

Як повідомив представник компанії ТОВ «Юрокейп Юкрейн І» Пітер Джастін О’Брайен, головна мета зустрічі з очільником регіону – представити нового керівника проекту, який надалі представлятиме «Юрокейп Юкрейн І» у Запорізькій області - Адрієна Альбера Анрі Фуше.

Під час спілкування сторони обговорили подальшу співпрацю та проект будівництва вітрових електростанцій, який реалізується на території Приазовського та Мелітопольського районів. Костянтин Бриль подякував представникам компанії «Юрокейп Юкрейн І», яка вже здійснила інвестиції у розвиток соціальної інфраструктури на загальну суму 8,2 млн. грн.

- Хочу нагадати, що протягом 2018-2019 років планується спрямувати близько 1 мільярда доларів інвестицій у будівництво вітрової електростанції потужністю 345 МВт на території Приазовського та Мелітопольського районів. Під час ІІ міжнародного інвестиційного форуму «InCoForum-2017» було підписано договір про внесок «Юрокейп Юкрейн І» у розвиток соціальної інфраструктури Гірсівської об’єднаної територіальної громади на загальну суму 330 000 євро. Загалом кожен інвестор у Запорізькій області несе  соціальне навантаження, яке стосується об’єктів інфраструктури та соціальної сфери. Такі заходи є дієвим інструментарієм для розвитку Запорізького регіону, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів