Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодіжні працівники набувають компетенцій для роботи в громаді

27 квітня 2018 - 10:56

У Запоріжжі стартувала навчальна програма «Молодіжний працівник»,  започаткована у 2014 році Міністерством молоді та спорту України, Державним інститутом сімейної і молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні.

Проект здійснюється у форматі навчальних тренінгів для представників державного та громадського секторів, які працюють із молоддю.

Протягом трьох днів понад 40 учасників з усієї області навчалися за системою, яка складається з трьох модулів: «Молодіжна політика і молодіжна робота», «Громада і молодіжна робота в громаді» та «Компетенції молодіжного працівника.

У рамках тренінгу учасники обговорювали проблеми, які виникають у молодіжному середовищі, способи, які сприяли би активізації молодих людей у громадському житті. Під час одного з модулів було проведено опитування серед жителів міста, в якому потрібно було описати проблеми, що існують наразі в їхньому житті. Виявилось, що саме молодь готова сприяти розбудові демократичного суспільства, протидіяти корупції, пропагувати здоровий спосіб життя та організовувати цікаве дозвілля для інших молодих людей.

Тренерами програми в цьому році виступили виконуючий обов’язки директора обласного центру молоді Ярослав Храпський та екс-завідувачка інформаційно-консультаційного відділу ЗОЦМ Маргарита Білоус, які були сертифіковані Міністерством молоді та спорту України.

По закінченню базового тренінгу учасники отримали сертифікати, що посвідчують їх як молодіжних працівників.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів