Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Команди державних службовців області змагаються за спортивну першість

27 квітня 2018 - 13:40

У Запоріжжі стартувала щорічна спортивна спартакіада державних службовців. В її урочистому відкритті взяв участь голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

- Дуже пишаюся нашими державними службовцями, які за останні три роки  посідали призові місця на загальноукраїнському рівні. Сподіваюсь, що в цьому році ви не зміните традиції. Бажаю вам перемог і сподіваюсь, що в наступному році до вас приєднаються збірні об’єднаних територіальних громад. Аби події, які дійсно згуртовують наші колективи на спортивній арені, відбувались якомога частіше, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

У цьому році участь в обласній спартакіаді серед збірних команд державних службовців взяли збірні команди: Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області; Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області; Головного управління статистики в Запорізькій області; Державної екологічної інспекції у Запорізькій області; держслужбовці Василівської, Веселівської, Запорізької, Бердянської, Чернігівської райдержадміністрацій; представники Якимівского, Приазовського, Гуляйпільського; Новомиколаївського, Оріхівського та Вільнянського районів; збірні команди Кам’янсько-Дніпровської та Більмацької, Токмацької, Приморської та Розівської райдержадміністрацій, збірна команда Запорізької митниці

Учасників спартакіади привітали начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова та голова Запорізького обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Володимир Лобанов.

Показовими виступами учасників привітали збірна команда з фанк-аеробіки Запорізького національного технічного університету, срібні призери чемпіонату України 2018 року та вихованки дитячо-юнацької спортивної школи №5 з художньої гімнастики.

Спортсмени змагатимуться з таких видів спорту:  футзал, волейбол та настільний теніс.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів