Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Команда запорізьких освітян – переможець всеукраїнських змагань з футзалу

22 травня 2018 - 09:44

У рамках Всеукраїнської профспілкової спартакіади працівників освіти і науки у Києві відбулися всеукраїнські змагання з футзалу. На базі спорткомплексу НПУ ім. М.П. Драгоманова освітяни з 15 областей демонстрували свою спортивну підготовку та командну злагодженість.

Змагання проводились згідно з офіційними правилами гри у футзал ФІФА 2014-2015 років у двох окремих дивізіонах - «А» і «Б». У дивізіоні «А» брали участь команди зі складу працівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та вищої освіти . У дивізіоні «Б» змагалися  студенти закладів вищої освіти. Таким чином, за титул кращого серед членів профспілки боролися 155 учасників у складі 17 команд.

Запорізьку область у змаганнях представляла збірна команда Комунарського району м. Запоріжжя - переможець обласної спартакіади працівників освіти 2018 року у складі восьми чоловік. За кубок переможця змагалися команди із Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Закарпатської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернігівської областей та  міста Києва.

У запеклій боротьбі з командами дивізіону «А» із Закарпатської, Рівненської та Вінницької областей запорізька команда стала переможцем всеукраїнських змагань з футзалу. Команда нагороджена кубком і дипломом профспілки, грошовою премією у розмірі 5000 гривень, а гравці - медалями та дипломами.

Зазначимо, що у всеукраїнських змаганнях взяли участь 66 вчителів ЗНЗ; 15 викладачів закладів вищої освіти; троє доцентів; 23 тренери ДЮСШ; вісім працівників закладів позашкільної освіти та десять профспілкових лідерів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів