Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Світ трудової молоді» - місце розкриття творчого потенціалу

22 травня 2018 - 16:26

У Кирилівці відбувся 5-й ювілейний фестиваль «Світ трудової молоді». Цей захід можна назвати унікальним для нашої області, адже він поєднує у собі можливість реалізувати творчий потенціал молодіжних організацій підприємств та пропагувати здоровий спосіб життя. Крім цього, фестиваль став майданчиком для об’єднання активної молоді Запорізького регіону та обміну досвідом.

Фестиваль проводиться Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно із Запорізьким обласним центром молоді та обласною радою трудової молоді за сприяння обласного центру патріотичного виховання молоді та комунального закладу «Спорт для всіх».

Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, вітаючи учасників,  наголосила на важливості проведення подібних заходів, які об’єднують не лише молодіжних лідерів промислових підприємств, а також лідерів студентського самоврядування, що сприяє обміну досвідом та отриманню нових навичок. Звичайно, такий формат загартовує як фізичний, так і моральний дух учасників, а також сприяє об’єднанню  зусиль у реалізації державної молодіжної політики.

Захід зібрав 130 молодих представників різних промислових підприємств, установ та організацій регіону, що були поділені на команди та боролися за першість як у творчих, так і спортивних змаганнях.

У рамках фестивальної програми команди змагалися за літній кубок КВК, демонстрували свою спортивну майстерність у волейболі, настільному тенісі та дартсі, виявляли найкращих у танцювальному батл-конкурсі та вокальному конкурсі караоке, а також помірялися інтелектуальними здібностями у грі «Що? Де? Коли?». Не обійшлося на фестивалі й  без освітніх заходів. Учасники мали змогу відвідати тренінг бізнес-тренера, експерта проектів «AIESEC» Оксани Гринь на тему «4D модель мотивації молоді».

Урочисте оголошення загальнокомандних результатів та нагородження переможців фестивалю відбудеться у червні  2018 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів