Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Музичні експерти назвали імена фіналістів третього сезону «Голос Приморська. Діти»

29 травня 2018 - 14:39

У минулі вихідні відбувся довгоочікуваний гала-концерт вокального проекту «Голос Приморська. Діти -3». Протягом двох тижнів учасники та тренери напружено готувалися до фінального виступу і їм вдалося здивувати глядачів і музичних експертів.

Вокальні здібності творчих дітей оцінювали керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, генеральний директор Запорізької обласної філармонії Ірина Конарєва, художній керівник і головний диригент академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії, народний артист України В'ячеслав Редя і керівник Бердянського міського палацу культури Олександр Семененко.

Згідно з умовами конкурсу  кожен вокаліст виконав по одній сольній пісні, а учасники старшої вікової категорії підготували ще по одній пісні в дуеті зі своїм тренером. Поки експерти радилися, перш ніж назвати імена двох переможців, глядачі змогли ще раз почути півфіналістів проекту, які стали улюбленцями публіки: Василя Литвиненка, Андрія Ємельянова та Аллу Кургузову. Вони та інші півфіналісти третього сезону «Голос Приморська. Діти» були нагороджені дипломами. Цінні подарунки від організаторів онлайн-голосування отримали учасники проекту, які набрали найбільшу кількість голосів. За підсумками голосування «Приз глядацьких симпатій» отримали Катя Бащеванжі (молодша група) і Андрій Ємельянов (старша група).
Імена фіналістів проекту оголосили музичні експерти. Від молодшої групи в суперфіналі талант-шоу «Кращий голос Азова. Діти» Приморськ і Приморський район представить Юля Парабик, від старшої групи - Мілана Саламатіна. Переможці третього сезону вокального проекту також отримали головні призи - універсальні планшети і цінні настанови від професіоналів.

- У талантах запорізьких дітей не доводиться сумніватися. Вкотре ми побачили справжні перлини творчості та здібностей. Недарма Україну називають співочою країною. Бажаю вам не зупинятися, йти далі, дарувати людям своє тепло, голос та енергію та підкорювати професійні сцени і завойовувати прихільність глядачів, - зазначила, підбиваючи підсумки нагородження, керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів