Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька школа вищої спортивної майстерності відзначила 51-у річницю спортивним святом

30 травня 2018 - 16:28

Запорізька обласна школа  вищої спортивної майстерності - одна з найстаріших  в Україні спортивних шкіл - відзначає свою 51-у річницю. На урочистий захід з цієї нагоди зібралися представники обласної та міської влади, спортсмени і тренери ШВСМ та обласних ДЮСШ, ветерани та прихильники запорізького спорту,  спортсмени Всеукраїнської федерації  боротьби «СПАС», почесні гості.

Привітала колектив закладу начальник Управління молоді, фізичної культури  та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

 - Нині здобутки школи вражають – Запорізька ШВСМ посідає п’яте  місце у рейтингу серед 32 шкіл України. Ми можемо пишатися такою кількістю переможців і призерів чемпіонатів світу та Європи, збільшенням кількості відділень та спортсменів, покращенням матеріально-технічної бази. Можу впевнено сказати, що ШВСМ - один з найкращих закладів області, який по праву може називатися флагманом запорізького спорту, - зазначила посадовець.

На честь святкування дня народження ШВСМ сьогодні відбувся дружній матч з міні-футболу між збірною командою керівників Запорізької області та тренерським складом ШВСМ. У запеклій боротьбі обидві команди продемонстрували  високу майстерність, командну згуртованість та велике бажання перемогти, але все ж таки - перемогла дружба. Директор Запорізької  ШВСМ  Олексій Гацуля разом з Наталією Власовою нагородили кращих гравців матчу з міні-футболу.

У рамках святкування заслужений тренер України Борис Кокарев і Світлана Кокарева разом з юними запорізькими  козаками Всеукраїнської федерації «Спас»  провели для присутніх традиційну «руханку». Після цього для школярів відбулися змагання з плавання «Хто ти, майбутній  олімпієць!», змагання з перетягування каната та інші козацькі  розваги.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів