Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Центром святкування Дня молоді цього року стане Азовське узбережжя

7 червня 2018 - 11:44

В останню неділю червня в Україні щорічно, починаючи з 1994 року, на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій відзначається День молоді. Про планові заходи та стан підготовки до святкування йшлося на засіданні колегії Управління молоді, фізичної культури та спорту, яке відбулося під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Елли Слепян. У заході взяли участь начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, керуючий справами виконавчого комітету облради Володимир Подорожко, ректор ЗНТУ Сергій Бєліков та президент Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула.

На початку засідання Елла Слепян та Наталія Власова вручили нагороди учасникам щорічного обласного фестивалю «Світ трудової молоді 2018». Нагадаємо, що цього року відбувся 5-й ювілейний фестиваль, який зібрав 120 молодих представників різних промислових підприємств, установ та організацій регіону, які у складі 11 команд та однієї збірної лідерів студентського самоврядування боролися за першість як у творчих, так і спортивних змаганнях.

У рамках порядку денного директор обласного центру молоді Інна Скороходова  поінформувала про заходи, які заплановано до Дня молоді-2018.

У цьому році  центральним стане  виїзний захід у Бердянську. Він буде присвячений активним представникам студентства, які упродовж трьох днів будуть демонструвати свої спортивні та творчі здібності на узбережжі Азовського моря.

Для учасників  планується пляжна вечірка, спортивні естафети, конкурс скульптур з піску, водні битви, відвідування аквапарку. У вечірній час буде працювати кінотеатр під відкритим небом на пляжі.

Під час урочистої частини на набережній міста відбудеться нагородження  активної та талановитої молоді. Гостей будуть дивувати творчі колективи Бердянська, байкери, козаки, зірки Ліги сміху, які зі сцени привітають молодь, проведуть інтерактивні конкурси з призами від Центру молоді та дадуть старт холіфесту. У програмі заходу також працюватиме святковий ярмарок з витворами мистецтва від майстринь міста Бердянськ та консультації з косметології від відомих компаній.

Слід зазначити, що святкування Дня молоді, звичайно, не обмежиться цим єдиним святковим заходом. На територіях області триває активна підготовка своїх програм.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя